Maar liefst drie producten van CUBE en Acid zijn de afgelopen periode als beste uit de test gekomen in verschillende magazines. De CUBE Compact Hybrid, CUBE Litening C:68X Race en de Acid Pro 80 Frontlight winnen de race van andere merken.

1: CUBE Compact Sport Hybrid

In de nieuwste uitgave van MY BIKE magazine (01/2023) scoort de CUBE Compact Sport Hybrid de beste prijs-kwaliteitverhouding in de test “Mini rocks – kleine banden, groot plezier”!

Het CUBE-frame is vergelijkbaar met de i:SY E5, en de rijeigenschappen zijn even snel en wendbaar. […] Je krijgt wat verlichting van het prettig kortere stuur met ergo-grepen. De CUBE heeft een Speedlifter-stuurpen met draaifunctie, wat betekent dat je het stuur 90 graden kunt draaien om ruimte te besparen en eenvoudig de hoogte kunt verstellen met een snelspanner. Door de lange uitschuifbare zadelpen is hij geschikt voor veel verschillende berijdershoogtes. Als je maar beperkte opbergruimte hebt, kun je opklapbare pedalen monteren. Met het stuur omgedraaid berg je de Compact Sport gemakkelijk op in een smalle gang.

MY BIKE magazine

2: CUBE Litening C:68X Race

De Litening C:68X Race wint de test “Tegen de wind – Racefietsen onder de 5.000 euro” in het Duitse TOUR magazine (01/2023)!

Compromisloze lijnen: als je op zoek bent naar zoveel mogelijk aerodynamische snelheid – voor zo weinig mogelijk geld – hoef je niet verder te zoeken dan de 2023 CUBE Litening Aero uit 2023. De fiets is niet alleen ongeĆ«venaard in termen van prijs en prestaties, maar overtreft zelfs modellen van grote postordermerken zoals Canyon en Rose. Als hij goed is gemonteerd, is hij competitief licht en een van de snelste ritten in zijn klasse. 

TOUR Magazine

3: Acid Pro 80 Frontlight

De ACID Frontlight Pro 80 wint best in test in de test van koplampen van Roadbike magazine (10/2022)!

De ACID lamp (het eigen merk van CUBE) heeft een verrassende reeks handige functies, zoals de schroefklem waarmee hij vooraan en in het midden kan worden gemonteerd, waar je ten volle profiteert van de al geweldige bundelspreiding. Het gewicht is zeer redelijk en de lange brandduur is fantastisch! De regelrechte testwinnaar!

Roadbike Magazine